Ningbo Youlin je společnost nabízející vše v jednom řešení pro přesné CNC obrábění, CNC soustružení, CNC frézování, lisování kovů, hluboké tažení, kování, odlévání, investiční lití, tlakové lití, vytlačování hliníku, vstřikování plastů, řezání trubek laserem a plechů Kovovýroba v různých průmyslových odvětvích již více než deset let. Produkty, které jsme vyrobili, se používají hlavně v lékařství, elektronice, letectví, strojírenství, komunikaci, hračkách, inteligentních zařízeních a dalších průmyslových odvětvích.


Naše společnost rychle rostla s našimi klienty společně, s našimi bohatými zkušenostmi a vynikající kvalitou.


Náš tým je následovníkem vás a vašich nápadů. Přijměte hlavně OEM / ODM podnikání, protože nabízíme konzultační skupinu, pracovníky s bohatými zkušenostmi, řízení dodavatelského řetězce, různá řešení a pouze export.


Jakýkoli druh materiálu lze vyvinout a dodat přesně podle specifikace, designu a požadavků zákazníka. Naším primárním posláním je plnit očekávání zákazníků a služeb v oblasti kvality včas za konkurenceschopné ceny a nabízet přesné obrábění a služby na míru.


Naše výhody

Rychlé vzorky

Komplexní návrhový software umožňuje provedení vzorku během 7 až 10 dnů.

Špičková kvalita

Kompletní sada kontrolních zařízení a procesů kontroly kvality vytváří vynikající CNC obráběné produkty.

Zkušený tým

Náš tým nashromáždil bohaté konstrukční a výrobní zkušenosti v oblasti CNC obrábění dílů, CNC frézovacích dílů a dílů pro soustružení. Což nás může odlišit od ostatních.

Doručení včas

Kvalitní přepravní proces a dobrý dodavatel zaručují, že zboží vždy dokážeme dodat včas.


Máme zkušený tým pro přizpůsobené služby OEM, pokročilé technologie, vynikající vybavení, přísné řízení je základem neustálého rozvoje a expanze společnosti a přesné výrobky získávají důvěru zákazníků. Věříme, že díky našemu neustálému úsilí a úsilí budeme schopni dosáhnout vzájemného prospěchu a win-win s našimi zákazníky!