Frézování hliníku 6601 T6 Hliníkové CNC obráběcí díly

Frézování hliníku 6601 T6 Hliníkové CNC obráběcí díly

Čína Factoy Customized Youlin® 6601 T6 hliníkové frézování hliníkových CNC obráběcích dílů Dodavatelé. Poskytujeme zákaznické CNC obráběcí služby jakékoli složitosti pro výrobu hliníkových CNC obráběcích dílů 6601 T6. Máme mnoho zkušených inženýrů, které vám můžeme během několika časů poskytnout cenovou nabídku na CNC obrábění. Vyžádat si cenovou nabídku na CNC obrábění je snadné: pošlete mi své soubory s výkresy na můj e-mail, 3D modely nebo náčrty v libovolném oblíbeném formátu. Díly kontrolujeme a garantujeme jejich kvalitu.

Detail produktu

Ningbo Youlin Trading Co., Ltd. má dlouholeté zkušenosti s Youlin® 6601 T6 Frézování hliníku Výroba hliníkových CNC obráběcích dílů. Veškerý systém lze vyrobit podle vašich podrobných specifikací. Youlin® Frézování hliníku 6601 T6 Hliníkové CNC obráběcí díly mají dobrou cenovou výhodu a pokrývají mnoho trhů. Navíc máme konkurenceschopné ceny a vysoce kvalitní produkty a služby. Těšíme se Těšíme se, že se staneme vaším dlouhodobým partnerem v Číně.


Detaily produktu

jméno výrobku

Frézování hliníku 6601 T6 Hliníkové CNC obráběcí díly

Materiál

Hliníkový předvalek 6061-T6

Barva

Kovový

Standard

Vlastní navržené díly / OEM

Použitý

Mechanické výrobky


Podstatné detaily

CNC obrábění nebo ne: Ne CNC obrábění

Typ: protahování, vrtání, leptání / chemické obrábění, laserové obrábění, frézování, další obráběcí služby, rychlé prototypování, soustružení, drátové EDM, OEM přizpůsobené

Vlastnosti materiálu: hliník, mosaz, bronz, měď, kalené kovy, drahé kovy, nerezová ocel, slitiny oceli, titan / POM

Micro Machining or Not: Micro Machining

Místo původu: Zhejiang, Čína

Číslo modelu: YL-kování

Značka: OEM

Proces: kovaný

Použití: Díly z hliníkové slitiny

Přizpůsobené: Přijměte

Výkresy: .dwg .pdf .stp .igs


Standardy kontroly kvality

Kontrola materiálů lQC; Během zpracování naše IPQC zkontroluje díly každých půl dne; FQC zkontroluje produkty před odesláním do skladu; 100% zkontroluje OQc před odesláním.


NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. je obchodní společnost se sídlem v Ningbo, Čína. Společnost se specializuje na export hardwaru a nářadí, včetně ručního nářadí, elektrického nářadí, spojovacího materiálu a dalšího železářského zboží.

Některé z produktů, které NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. nabídky zahrnují:

Ruční nářadí: Společnost nabízí široký sortiment ručního nářadí, včetně kleští, klíčů, šroubováků, kladívek a dalšího nářadí.

Elektrické nářadí: NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. poskytuje různé elektrické nářadí, jako jsou vrtačky, pily, brusky a další elektrické a akumulátorové nářadí.

Upevňovací prvky: Společnost nabízí řadu upevňovacích prvků, včetně šroubů, svorníků, matic, podložek a dalších hardwarových položek.

Zahradní nářadí: NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. nabízí výběr zahradního nářadí, jako jsou zahradnické nůžky, nůžky na živý plot a další zahradnické vybavení.

Bezpečnostní vybavení: Společnost nabízí různé bezpečnostní vybavení, včetně ochranných pomůcek, jako jsou rukavice a masky, stejně jako ochranné brýle a přilby.

Celkově lze říci, že NINGBO YOULIN TRADING CO., LTD. nabízí širokou škálu produktů, které uspokojí potřeby různých zákazníků. Jejich zaměření na hardware a nástroje z nich dělá ideální volbu pro pracovníky ve stavebnictví, výrobě a kutily.





Hot Tags: Frézování hliníku 6601 T6 Hliníkové CNC obráběcí díly, Čína, přizpůsobené, OEM, Výrobci, Dodavatelé, Továrna, Vyrobeno v Číně

Odeslat dotaz

Související produkty